PR en Communicatie voor Wordcontext

Mijn ervaring bij nieuwsmedia zoals De Telegraaf en die van woordvoerder bij ProRail komen nu samen in mijn werk vanuit Wordcontext. Het gaat nog altijd om verhalen maken, waarbij het samenspel van belangen een belangrijke factor is. Ik kan me nu in nog bredere zin inzetten op gebied van PR en Communicatie.

Bekijk meer

Verslaggever voor De Telegraaf

Verhalen voor De Telegraaf

Als journalist van onder andere De Telegraaf heb ik ervaring opgedaan met verhalen maken over verschillende organisaties en onderwerpen. Daarvoor werkte ik onder andere voor De Stentor, De Ondernemer en Twente Vandaag. Hieronder enkele voorbeelden van mijn teksten voor De Telegraaf. De namen van de diverse organisaties linken naar het artikel op de website telegraaf.nl.

Bekijk meer

Woordvoerder voor ProRail

ProRail

Bij ProRail hield ik me als woordvoerder vanuit Zwolle en Utrecht bezig met diverse onderwerpen en vooral met verhalen maken vanuit het belang van de organisatie. Ik werkte vanuit het aandachtsgebied Noord-Oost Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland). Als onderdeel van een team van meerdere woordvoerders hield ik me ook bezig met ‘corporate’ onderwerpen en de algemene piketdienst.

Bekijk meer